undefinedZdrmala me temperatura. U glavi mi odzvanja kapitalno delo nase majke nacionalne. 

39.2. 

Zavukla sam se u krevet i ne mrdam. 

Sve neka ceka. 

Daljinski tu. Voce tu. Zimska pidzama tu .Kafa tu. Brufen i septolete u pripravnosti. Neka zabava pocne. 

Vrtim programe. Nikolic. Tadic. Jovanovic. Nikolic, Sulejman, neka pevaljka je dobila bebu. Seselj kandidovao suprugu, koja je imala rak bubrega, valjda, romanticno.Ceda pustio bradicu, zabrinuto se mrsti, aman covece bore ce ti procvetati! Kad sam kod cvetova , tu je i razlicak, ali maslacak je jasno, kao Dacic, keva. 

Bombardovani smo politikom&politicarima, sto ozbiljno narusava psihofizicko zdravlje. Eto ja sam temperaturu vec dobila. Malo zbog varljivog proleca, malo zbog napora a i malo i zbog ovih glavonja. Okruzena sam glupostima.Gledaju sa bilborda. Sa zidova. Iskacu iz televizora. Kako cujem spremaju se i da okupiraju i frizider.

....Postovani gledaoci, kao sto je poznato dorucak treba da bude  obilan da ne kazem obiman, tako da za danas preporucujemo mesni narezak  "Palma". Rucak lagan,onako fensi, proevropski kao "Ce da Ne da". Za uzinu Kostunjavo voce. Veceru prespavati...

Ako pitate mene, dragi moji prespavajte svaki dan do paklenog 6.maja Ili 8og. Ja bih rado spavala, da postovani gradonacelnik nije resio da nam pokaze koliko je azuran, renovirajuci ceo kraj. Vec mesec dana ujutru me budi umilni zvuk bagera i burgijanja.

Politika kao pojava je totalni out. Kao suskave trenerke. Ili helanke i air max. 

Dopadljivo nedandertalcima.

nastavak teksta  na....http://chic-byme.blogspot.com/2012/04/zeleno-volim-te-tirkizno-zeleno.html