Kao i svakog proleca drmnula me prugomanija. Nosila bih i cvetove da nisu tako teski za varenje. Lakiram nokte u crveno, stavljam karmin i sanjarim o nekom prekookeansko brodu. Samo mi sesir i karta fale.Ako treba mala od palube tu sam. Pored toga, krisom se davim u ljubicima. Korice knjige sakrivam iza fascikle. Suze pravdam PMSom i  pojacanim dejstvom antibiotika. Vrtim nogom u ritmu Blue jeans i iscekujem nekoga like James Dean, da me ostavi bez daha. Samom pojavom. Slomljeno srce uz razmazanu maskaru i cipkanu haljinu posle par nezaboravnih dana&noci se podrazumeva.I will love you till the end of time...
 Da, sve prave ljubavi su tuzne.  
Daleko sam od mazohiste ali sta je  romanicnije od one stare pogledi&neizrecene reci& kurva sudbina i naravno dobri, stari bad boy?
A posle njega potop.
Medjutim u prakticnom 21.veku romansa mora ostati iza  korica fascikle. Sve sa bad boyom... Sorry. Nije do tebe, problem je u meni. 
Jer....
Kako opravdati poslodavcu manjak koncentracije zbog preplakane noci (a sacuvati celu platu i pre svega radno mesto)?
Kako objasniti kolegama strasilo izgled jer se nadute oci i podocnjaci ne daju sakriti (reklame za beauty preparate masno lazu)?
Pored toga kako preziveti sopstveni odraz u ogledalu?
I sudar sa samopouzdanjem? Uz bonus pitanje : zasto gusko,zasto curko? (pernata zivotinja po izboru)
Kako ne oterati sve prijatelje ili jos gore ne dovesti ih u sutuaciju da nas opravdano mrze, vrteci samo jednu, eventualno 2 teme za razgovor ? (ni majka nas toliko ne voli)
Spremam se da problem pretresem sa Aleksom. Oboje smo se lozili na mr. Darcy. (koji je karta za  happy end- stoga promasena tema)
Narucujem espreso i spagete. Viva Italia. 
Pocinjem..Mazohisticka fantazija sa skrhanim srcem by bad boy.
- Duso to je totalni klise!

.... (nastavak teksta na http://www.budoar.rs/?p=2610 )